De Feestdagen komen er al weer aan. De tijd vliegt.

0
300
Keienboek

Heeft u al gedacht aan een cadeautje voor in de schoen of onder de kerstboom?

Misschien heeft u al een keer gedacht aan Het Groot Keienboek, maar is het u weer ontschoten. Dit Keienboek is een uniek boek, een uitgave van Harry Huisman en Marja Braaksma. Dit boek is op A-4 formaat, beschrijft de ijstijden, het ontstaan van stenen en bevat meer dan 400 pagina’s zwerfstenen die in ons land zijn gevonden, maar tijdens de ijstijden naar ons land zijn geschoven. Het boek weegt meer dan 2 kilo en is genaaid en gebonden om het risico te vermijden dat de bladen loslaten.

De zwerfstenen op de 400 pagina’s worden op verschillende manieren gepresenteerd, zowel als zwerfsteen, gepolijst, langs de kust gevonden of in de klei. Dit om herkenbaarheid te vergroten en zodoende voor verzamelaars makkelijker om een steen op naam te brengen. De stenen zijn daarom ook groot afgedrukt en per pagina staan ongeveer 8 stenen afgebeeld.

Het boek kost E 69,95 inclusief verzend- en verpakkingskosten en is uniek in Nederland. Het boek is ook in het Engels verschenen. De kosten hiervoor zijn hetzelfde.

Heeft u interesse en wilt u het boek bestellen, stuur dan een mailtje aan m.braaksma07@gmail.com. Wees er tijdig bij, verzending tijdens de feestdagen duurt meestal langer.

Het boek is ook verkrijgbaar in de winkel van het Hunebedcentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.