Kinderactiviteit: kerstkrans maken

0
286

Op woensdagmiddag 14 december van 15.00 tot 16.30 uur kunnen kinderen bij het Hunebedcentrum een kerstkrans maken van natuurlijke materialen. Aanmelden is noodzakelijk en deelname is gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage wel op prijs gesteld.

In de natuur zijn mooie dingen te vinden om mee te knutselen; bijzondere takjes, dennenappels, eikeldopjes, beukennapjes en nog veel meer. Omdat het bijna kerst is gaan wij met deze natuurlijke materialen een mooie kerstkrans maken. Deze activiteit is voor kinderen van ca. 6 tot 12 jaar.

Alle materialen zijn aanwezig, je hoeft dus niets mee te nemen. Maar heb je zelf iets moois gevonden in de natuur dan kan je dat meenemen en in je eigen krans verwerken.

Vanwege een beperkt aantal plekken en hoeveelheid materiaal is aanmelden verplicht, dat kan alleen via deze link: Kinderactiviteit: Kerstkrans maken – (drentslandschap.nl). Je krijgt een reactie met de exacte plek waar we zitten want het Hunebedcentrum zelf is deze dag gesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.