5000 artikelen op het Hunebednieuwscafe

0
375

In 2015 is vanuit het Hunebedcentrum begonnen met het eerste artikel op het Hunebednieuwscafe. Al snel kwamen er nieuwe schrijvers bij en ging het tempo van nieuwe artikelen omhoog. Continu zijn er nieuwe rubrieken bijgekomen variërend van Hunebedhunters tot Mythen en Legenden tot Duitse Hunebedden. De verhalen zijn zeer divers van aard maar altijd in relatie tot de thematiek van het Hunebedcentrum, ze variëren van verhalen over de hunebedden in Nederland en daarbuiten, prehistorie, ijstijden, natuur en zwerfstenen tot aan persoonlijke verhalen, kunst en nieuwsitems. Een deel van de artikelen zijn vertaald in het Engels en Drents. Op een gegeven moment waren er zoveel artikelen dat we die artikelen die op een locatie te plaatsen waren op Google Maps kaarten hebben gezet waardoor er nu een soort van reisgids is ontstaan. Honderden prehistorische monumenten zijn op deze manier over de hele wereld te vinden in de vorm van artikelen.

Nu na 7 jaar is het 5000ste artikelen verschenen, hebben we meer dan 1000 abonnees, hebben we bijna een half miljoen unieke bezoekers per jaar en zijn er bijna 50 auteurs. Daarmee is het een van de grootste archeologische websites van Nederland.

De komende jaren gaan we uiteraard door. Er zullen vele nieuwe artikelen verschijnen, nieuwe rubrieken worden gecreëerd en zal er een fysiek Hunebednieuwscafe ontstaan waar schrijvers hun verhalen zullen vertellen voor een publiek. Ook zal de komende tijd een nieuwe lay-out worden gecreëerd, eentje die voldoet aan deze tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.