VACATURE: MEDEWERKER COMMUNICATIE bij Hondsrug UNESCO Geopark

0
415
logo geopark

Ben jij een kei in communicatie? En heb je affiniteit met landschap, geologie, cultuur en historie? Als communicatiemedewerker van De Hondsrug UNESCO Global Geopark zorg je ervoor dat bewoners en bezoekers het gebied vinden én ontdekken. Je maak mensen bewust van de unieke identiteit van het Hondsruggebied. Er is hier veel te doen en te beleven. Daarnaast zijn we het enige Geopark in Nederland!

Je hebt een zelfstandige rol, maar we verwachten ook dat je goed kan samenwerken. Niet alleen met je collega’s in het team, maar ook met onze netwerkpartners. Ben jij beschikbaar voor minimaal vier dagen per week? Misschien is dit dan jouw nieuwe uitdaging! Bekijk de functieomschrijving voor meer informatie.

Interesse? Mail dan vóór 27 februari 2023 je sollicitatie met motivatie en cv naar Cathrien Posthumus (c.posthumus@dehondsrug.nl). Voor vragen kun je ook bij haar terecht. Zij is telefonisch bereikbaar op 06-022551281. Op maandag 13 maart vinden de eerste selectiegesprekken plaats. Op woensdag 22 maart zijn de sollicitatie gesprekken voor de tweede ronde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.