Voedselpad Borger geopend

2
401
Eetbare wilde planten © wies-vink-het-drentse-landschap

Borger heeft een nieuw voedselpad! Langs dit pad staan veel eetbare planten, bomen en struiken. Via een digitale routebeschrijving kun je langs de route struinen en ontdekken welke eetbare planten er groeien. Gekleurde punten geven online de locaties van plant, struik en boom aan, met een linken naar meer achtergrondinformatie over herkenning en recepten. Het voedselpad is 6 km lang en start bij het Hunebedcentrum. Via de oostkant van Borger loopt het naar het nieuwe natuurgebied Flessenhals.

De route is te vinden op www.eindjeomindrenthe.nl

2 REACTIES

    • Klopt, daar staat inderdaad niets over. WEllicht een idee voor een nieuw artikel.

      Met vriendelijke groet,
      Harrie Wolters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.