Deel je Museumkaart met iemand anders tijdens de museumweek

0
743

Van zaterdag 1 t/m vrijdag 7 april is de 9e Museumweek. Tijdens de Museumweek wil de museumvereniging iedereen laten proeven wat Museumkaarthouders onbeperkt beleven. Daarom kan alléén tijdens deze week een ander ieders persoonlijke kaart gebruiken. Voor één week hoeven museummedewerkers niet aan de kassa te controleren of Jan echt Jan is of Melissa echt Melissa. Oma’s, buurmannen en andere bekenden die verder nog geen Museumkaart hebben genieten daardoor ook van de ruim 450 musea. Voor één week is de Museumkaart om te delen en kunnen alle kaarthouders een ander het museum laten beleven.

Spelregels:

  • Van zaterdag 1 t/m 7 vrijdag april geven we de 1,4 miljoen kaarthouders de mogelijkheid voor eén keer hun kaart te kunnen delen met een ander. Een volwassene kan de kaart uitlenen aan een kind en andersom.
  • Tijdens de Museumweek hoeven musea niet te controleren of de getoonde Museumkaart van de bezoeker zelf is.
  • Mensen moeten de échte Museumkaart laten zien, geen kopie of foto van de kaart.
  • Er mag per kaart één bezoeker naar binnen. De bezoeker komt dus in plaats van de kaarthouder, die op een ander moment kan komen. Samen naar binnen kan als de Museumkaarthouder zelf een kaart kan lenen.

Alle informatie vind je op de website van de museumvereniging: https://museumvereniging.nl/museumweek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.