Veilig de Drentse natuur in? Dat kan met deze handige tekenpas!

0
263

De tekenpas is een handig hulpmiddel voor het verwijderen van alle formaten teken. Voor iedereen die regelmatig in de natuur komt is dit hulpmiddel onmisbaar. Door het bankpasformaat is de kaart gemakkelijk mee te nemen in de portemonnee of borstzak. Op de achterkant van de kaart staat een korte instructie over hoe een teek het beste verwijderd kan worden. Daarnaast is het mogelijk om de teek op te meten met behulp van de liniaal

Gratis zo’n handige tekenpas ontvangen? Vul het formulier op onze website in en stem ermee in dat wij je eenmalig mogen benaderen voor een wervingsactie voor nieuwe beschermers: https://www.drentslandschap.nl/tekenpas.

Er is een beperkte oplage beschikbaar, dus wees er snel bij! De tekenpassen worden één keer per week verzonden.

Bestaande beschermers kunnen tegen een zeer gereduceerd tarief een tekenpas bestellen in onze webwinkel: www.drentslandschap.nl/winkel/tekenpas-webshop.

Hierbij de link naar de tekenpasactie: Tekenpas – (drentslandschap.nl).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.