Ben jij een nieuwe jonge archeoloog? Word nu lid van het JAC!

0
325

Het Hunebedcentrum heeft een stoere kidsclub: het JAC. Deze Jonge Archeologen Club (JAC) is voor iedereen tussen de 6 en 12 jaar oud die fan is van het museum, hunebedden, archeologie, fossielen en mammoeten.

Ben jij een jonge onderzoeker? Vind jij mammoeten, dino’ s en de oudste mensen die lang geleden leefden interessant? Wil jij meer weten over jagers-verzamelaars, de eerste boeren, hunebedden, mammoeten, opgravingen en de wetenschappers die hier onderzoek naar doen? Dan is deze club echt iets voor jou.

Vraag het de archeoloog
Sinds de zomer van 2022 heeft het Hunebedcentrum een eigen opgravingsterrein! Dit terrein is aangelegd aan de hand van vondsten die gedaan zijn bij het bouwen van een woonwijk in Borger. Eén van onze oertijdhuizen, het bronstijdhuis, is zelfs nagebouwd aan de hand van de kennis die archeologen hebben opgedaan bij deze opgravingen.

Geen Hunebedranger meer?

Als Hunebedranger word je automatisch JAC-lid. Ben je geen Hunebedranger meer? Dan kun je vanaf nu JAC-lid worden.

Meer informatie hierover vind je op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.