Oertijdmarkt Emmen, zondag 30 juli 2023

0
66

Een bijzondere markt met meer dan 100 kramen gevuld met mineralen, fossielen en gerelateerde producten. Verschillende organisaties geven informatie over archeologie en geologie, handelaren verkopen mineralen en fossielen. Geuren, smaken en gevoel van vervlogen tijden. Kortom een must om dit te beleven.

Er zijn verschillende activiteiten zoals: Ervaar jij wat de zoekers meemaken? Zelf goud pannen, munten zoeken, fossielen kappen, een speerpunt maken of een geode kraken. Jong en oud, amateur of professional, iedereen is welkom. 

Bij de echte stenendokter kun je een eigen steen laten determineren dus neem je steen mee waar je de naam niet van weet.

Heb jij hem al wel eens ontmoet? De wereldberoemde tijdreiziger, Captain Victor? Nog nooit? Dat wordt dit jouw kans! Deze legendarische tijdreiziger zal tijdens de Oertijdmarkt met zijn tijdmachine neerstrijken in Emmen. Heus! Echt waar. Een tijdmachine in Emmen.

Bij de Nederlandse kampioenen vuistbijl maken, kun je een pijl of speerpunt maken van vuursteen. Is de nieuwe mammoet jager geboren?

“Juan Grande“ is ook van de partij op de Oertijdmarkt. Helemaal uit Chihuahua, Mexico. Hij heeft Mexicaanse geodes meegenomen die bij hem kunnen worden gekraakt. Vaak prachtig rond en met een zeer fraaie inhoud van uiteenlopende kristalformaties.

Voor een ieder die van oude voorwerpen zoeken houden is er een veld vol “Archeologische” munten. Hier kun je zoeken met een metaaldetector.

Parkeren Gratis.
Toegang € 5,00 volwassenen en kinderen € 2,50

Adres: Wielerbaan, Ullevi 22, Sportpark Meerdijk, achter het stadion van FC Emmen te Emmen.

Meer informatie: kijk op www.oertijdmarkt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.