Maak je eigen D27 schilderij

0
290

Tijdens de Dag van het Hunebed, op zondag 20 augustus, is er bij veel hunebedden in Drenthe wat te beleven. Bij het Hunebedcentrum zetten we deze dag D27 extra in het zonnetje door middel van een schilderworkshop!

Onder leiding van kunstschilder Esther Schlebos ga je ‘en plein-air’ aan de slag gaat met het schilderen van het grootste Hunebed in Nederland, D27. Ga op zoek naar een interessante compositie en laat je verbazen over de enorme zwerfstenen waar dit pareltje van een monument uit opgebouwd is. Op een eerste oogopslag lijken deze zwerfstenen misschien allemaal hetzelfde of niet zo bijzonder, maar je zult al gauw ontdekken dat er een bonte verzameling aan kleuren, texturen en ook mossen op de stenen, het hunebed tot een prachtig schilder tafereel maken.

Lijkt jou het leuk om mee te doen aan deze creatieve middag? Meer informatie over de workshop vindt je op: https://www.hunebedcentrum.eu/events/schilderworkshop-het-grootste-hunebed-d27/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.