Wil jij aan de slag als archeoloog?

0
308

Het Hunebedcentrum heeft sinds kort een stoere kidsclub: het JAC. Deze Jonge Archeologen Club (JAC) is voor iedereen tussen de 6 en 12 jaar oud die fan is van het museum, hunebedden, archeologie en fossielen en mammoeten.

Eén keer per jaar organiseert het Hunebedcentrum een speciale JAC Dag. Dit jaar ga je aan de slag met allerlei spannende en creatieve dingen die te maken hebben met archeologie, geologie en natuur. Alle kinderen tussen de 6 & 12 jaar uit mogen mee doen! Als JAC-lid wil je deze dag niet missen! Er staan tijdens deze JAC dag drie workshops op het programma. Zo ga je aan het werk op het opgravingsterrein, leer je fossielen en dieren schedels te schetsen en ga je op zoek naar vuurstenen en fossielen.

Van te voren aanmelden voor de JAC Dag is verplicht.
Kijk voor meer informatie op: https://www.hunebedcentrum.eu/events/jac-dag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.