Ontmoet een oermens tijdens Oktober Kindermaand

0
185

Ontmoet een oermens

Alle weekenden in oktober én in de herfstvakantie sta je in het Oertijdpark oog in oog met échte oermensen! Deze oermensen kunnen jou heel veel leren over de prehistorie. Ze laten zien hoe ze werkten en leefden in het verleden. Bezoek de nieuwe hut van de rendierjagers, bekijk het huis van de eerste boeren (de hunebedbouwers), en zie de ontwikkelingen die de prehistorische mens doormaakte in de brons en ijzertijd.

Gratis toegang voor kinderen in de weekenden van oktober

Het Hunebedcentrum doet mee aan Oktober Kindermaand. Oktober Kindermaand is dé maand waarin kinderen tot 13 jaar kunnen genieten van kunst en cultuur. Geld mag daar eigenlijk geen barrière in zijn. Daarom kunnen alle kinderen tot 13 jaar in de weekenden van Oktober het Hunebedcentrum gratis bezoeken. Alle info over deze actie vindt je hier.

TIP voor extra speciale weekenden! Weekend van de Wetenschap 7 & 8 oktober

Bezoek het opgravingsterrein, volg een rondleiding of doe mee aan één van de geologische activiteiten. Zowel voor kinderen als volwassenen is er tijdens het Weekend van de Wetenschap veel te doen bij het Hunebedcentrum.

Ontdekkingen in de oertijd tijdens het OERweekend – Het Hunebedcentrum 21 & 22 oktober

Tijdens de prehistorie is de basis gelegd voor alles wat we vandaag de dag doen, en dat allemaal met materialen die vrijwel altijd uit onze directe omgeving te halen zijn. Tienduizenden jaren lang heeft de mens tal van praktische vaardigheden opgedaan die vaak simpelweg nodig waren om te (over)leven. Bezoek het Hunebedcentrum en ontmoet echte oermensen, gratis op vertoon van jouw entreebewijs. Een weekend vol met activiteiten. Genoeg redenen om tijdens dit weekend het Hunebedcentrum te bezoeken dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.