Hunebedcentrum – opnieuw erkend museum

0
96
museumregistratie

Achter de schermen is de afgelopen jaren flink gewerkt aan een audit van Museumregister Nederland. Ons museum is sinds 2008 officieel een erkend museum. In 2013 is er een zelfanalyse geweest met vijf bestanden in totaal. In 2021 is het Hunebedcentrum geselecteerd voor een herijking – nu bijna 20 beleidsdocumenten verder op 11 oktober 2023 – opnieuw een erkend museum. Alle medewerkers hebben gekeken naar beleidsplannen, procedures en werkwijzen – naast een update van de beleidsplannen heeft dit ook geleid tot vernieuwing en bewustwording. Deze museumaudit heeft inmiddels geleid tot het ondertekenen van het Charter Diversiteit in oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.