Kerstvakantie bij het Hunebedcentrum 2023

0
285

In de kerstvakantie sta je in het Oertijdpark oog in oog met een écht oermens! Deze oermensen kunnen jou heel veel leren over de prehistorie. Ze laten zien hoe ze werkten en leefden in het verleden. Bekijk het huis van de eerste boeren (de hunebedbouwers), en zie de ontwikkelingen die de prehistorische mens doormaakte in de brons en ijzertijd.

Extra activiteiten
Op sommige dagen zijn er extra activiteiten in het Oertijdpark. Zo kun je  boogschieten, je laten oerschminken en kun je een oermens uitdagen tot een potje molenspel! Kijk voor je bezoek aan het Hunebedcentrum van tevoren goed in de activiteitenkalender (=link maken naar: https://www.hunebedcentrum.eu/activiteiten/  ) om te zien wanneer wat te doen is.

Dagen gesloten in de kerstvakantie
Wij zijn in de kerstvakantie gesloten op 25 december, 31 december en 1 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.