EERSTE EXEMPLAAR VAN DE LANDSCHAPSGIDS DRENTHE VOOR GEDEPUTEERDE EGBERT VAN DIJK

0
74
Cover Landschapsgids Drenthe

Het Drentse Landschap zet zich sinds haar oprichting in 1934 in voor de kostbare natuur van Drenthe, haar unieke landschap en monumentale erfgoed. Dit jaar viert de stichting haar 90-jarige bestaan. In 2019 bracht zij de Landschapsgids Drenthe uit. Die gids is inmiddels uitverkocht. Reden om een herziene tweede druk uit te brengen van deze populaire gids. De herziene versie van de Landschapsgids Drenthe neemt je mee naar de mooiste plekjes van Drenthe. Sonja van der Meer, directeur/bestuurder van Het Drentse Landschap, heeft op het provinciehuis het eerste exemplaar van de herziene Landschapsgids overhandigd aan gedeputeerde Egbert van Dijk.

Met steun van 16.000 beschermers en ruim 500 vrijwilligers beheert Het Drentse Landschap inmiddels bijna 10.000 hectare Drentse natuur. En heeft de zorg voor tal van Drentse monumenten, zoals hunebedden, oude kerken, molens adellijke huizen en boerderijen. De Landschapsgids Drenthe neemt je mee naar de mooiste plekken in de Drentse natuur en vertelt de verhalen achter deze unieke stukjes Drenthe. Naast gedetailleerde beschrijvingen bevat de gids prachtige beelden en biedt het een boeiend inkijkje in de geschiedenis van het monumentale erfgoed. Dankzij zijn handzame formaat (20 x 15 cm) is deze gids gemakkelijk mee te nemen op pad. De Landschapsgids Drenthe is een naslagwerk én inspiratiegids boordevol foto’s, tips en illustraties.

Ontdek de Drentse natuurgebieden en erfgoed in één overzichtelijke gids
De Landschapsgids Drenthe, met maar liefst 272 pagina’s, is vanaf nu te koop voor € 19,50 in de webwinkel van Het Drentse Landschap en het Duurzaamheidscentrum. De gids wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking. Ook is het mogelijk om de gids op te halen bij het kantoor van Het Drentse Landschap: Kloosterstraat 5, Assen.

Overhandiging eerste exemplaar van de Landschapsgids Drenthe door Sonja van der Meer, directeur/bestuurder Het Drentse Landschap, aan gedeputeerde Egbert van Dijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.