Ontdek de Deense hunebedden

0
52

Willem Donker heeft als missie alle Deense hunebedden in kaart te brengen. Dat heeft hij al eerder met alle Nederlandse, Duitse en Poolse hunebedden gedaan. In Denemarken liggen maar liefst 2500 stuks. Het project gaat 5 jaar duren. In april is Willem afgereisd naar Denemarken waar hij de eerste serie van enkele honderden heeft opgezocht en vastgelegd.

Na zijn reis in april naar Denemarken is het nu tijd om ze allemaal vast te leggen op een kaart, inclusief foto’s en extra informatie. De eerste 50 staan erop en meer volgen de komende periode. U kunt het volgen via deze link.

Ludserod

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.